Dotekomanie.cz

Dead Trigger je aktualizovaný a zdarma!

Brněnské herní studio Madfinger Games poměrně nedávno představilo novou pecku Dead Trigger. Opět se stala referenčním benchmarkem pro nVidii a Google (ten ji použil při představení Nexus 7 na I/O). Nyní v Madfinger připravili bohatou aktualizaci a jednu zásadní změnu – hra bude dostupná zdarma.

Na Google Play hru hodnotilo téměř 5000 lidí (drtivá většina 5 hvězdičkami) a stáhlo si ji něco mezi 50 000 a 100 000 lidmi. Sami posuďte, zda je to přesvědčivý důvod ke koupi. Tedy pardon, ke koupi již nyní ne. Hru si totiž odteď můžete stáhnout z Google Play zdarma! Platit tak budete až během hraní, pokud se rozhodnete zakoupit například lepší zbraně.

Navrhujeme vám podívat se nyní na video představující update hry. Tvůrci v popisu videa slibují více zábavy, více krve a více hraček. Co se hraček týče, tak rozhodně nelžou. Motorová pila, těžký kulomet nebo lodní motor s nabroušenými lopatkami jsou rozhodně zajímavé vyhlídky. Pro milovníky historie a westernů pak nabízí i klasickou opakovačku. Dále dostanete nové „záporáky“ a nové lokace.

Hra nyní navíc nabídne zálohu herních dat napříč platformami, takže ať už se do hraní pustíte kdekoliv, kdykoliv a na čemkoliv, budete stále postupovat kupředu. Vývojáři také přidali podporu pro Adreno 205, což znamená, že je nyní dostupná na Sony Xperia Play. Verze pro Apple iOS stále zůstává na ceně 99 centů.

Dead Trigger na Google Play

Exit mobile version