Dotekomanie.cz

U:fon chystá revoluci na své smrtelné posteli [Aktualizováno]

Čtvrtý český operátor – U:fon, jež se zatím moc neprosadil, zřejmě představí revoluční nabídku na českém trhu, která by mohla být začátkem telekomunikační revoluce. Nová nabídka nese název Volání za korunu a už její název vypovídá o obsahu služby.

Za měsíční poplatek 200 Kč budete moci volat po celé České republice do všech sítí za neuvěřitelnou 1 korunu za minutu. K tomu ještě dostanete 100 volných minut, které můžete čerpat nejen voláním na česká čísla, ale i na evropské pevné linky v zóně 1. Cena jedné SMS je 1,50 Kč. Na nový tarif Volání za korunu budete moci přejít s každou službou Unifon během června.

Paušál 200 Kč
Volné jednotky 100 min
Volání v ČR 1 Kč
Volání v zóně 1 1 Kč
SMS 1,50 Kč

Zároveň je potřeba zdůraznit, že by tato nabídka mohla zavařit i stávajícím VOIP operátorům, protože cena za minutu je momentálně bezkonkurenční i v těchto vodách. Pokud U:fon zapracuje na pokrytí, určitě má šanci se konečně prosadit. Otázkou je, jestli aukce volných frekvencí nepřinese dalšího operátora, který by mohl tyto plány zmařit. Tento tarif zatím není uveřejněný. K informaci o něm jsme se dostali čistě náhodou, a tak si na něj musíme chvíli počkat. Co na něj říkáte?

Nakonec je pro úplnost ještě potřeba zmínit země zóny 1. Jsou jimi: Slovensko, Polsko, Německo, Rakousko, Andora, Belgie, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Kypr, Irsko, Itálie a Vatikán,Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Monako, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, Rumunsko, San Marino, Španělsko, Švédsko, Velká Británie a konečně Řecko.

Aktualizováno:

Operátor U:fon dnes zveřejnil a potvrdil tuto nabídku na svých webových stránkách. Navíc nabízí dva doplňkové balíčky. Za první utratíte 100 Kč měsíčně a získáte 50 volných minut do všech sítí. Druhý stojí stejně a získáte 200 volných minut jen do pevných sítí v ČR a v Evropě. Naše informace byly tedy správné a nyní zůstává otázka, zaujme zákazníky?

Nabídku můžete nalézt zde: http://www.ufon.cz/cs/e-shop/vyber-doplnkove-sluzby/param-tarif/volani-za-korunu

Exit mobile version