Dotekomanie.cz

SGS 3 – 9 miliónů předobjednávek a unboxing

Samsung konečně uvedl svou vlajkovou loď a mnozí zažívali menší zklamání. Čekali něco víc a možná si vysnili SGS 3 příliš dokonale. Jak se zdá, tak i přes své některé nedostatky se stane tato vlajková loď nejprodávanějším mobilem, minimálně u společnosti Samsung. Prozatím se ještě nikde neprodává, ale již nyní si jej můžete předobjednat. Od Samsungu zaznělo, že v tuto chvíli existuje 9 miliónů netrpělivých zákazníků.

Pokud toto číslo ještě naroste, tak novinka zajisté překoná první generaci Samsung Galaxy S, které se prodalo celkově 10 miliónů. Tímto samozřejmě úspěšně vykročila i k pokoření 20 miliónů prodaných kusů SGS 2. Vlajková loď se bude prodávat ve 145 zemích a celkově u 290 mobilních operátorů. Tento super smartphone tedy zřejmě nakonec skutečně bude hodně žhavým želízkem.

Již nyní víme, že ne všude se bude prodávat verze Samsung Galaxy S 3 GT-i9300. Například v USA jsou pro tamější mobilní operátory připraveny verze SGH-I747M a SGH-T999V. V Japonsku bude dostupná verze SC-06D, která se bude hodně lišit od evropské. U nás si budeme moci zakoupit model se čtyřjádrovým procesorem a 1 GB RAM, ale v Japonsku bude v prodeji dvoujádrová verze s procesorem Snapdragon S4 s 2 GB RAM. Zřejmě se nakonec objeví více verzí a Samsung musí zapojit všechny své kapacity, aby mohl uspokojit trh.

Zdroj: unwiredview.com, engadget.com, theverge.com


Na závěr tu pro vás máme první ochutnávku v podobě unboxing videa Samsungu Galaxy S 3.

Exit mobile version