Dotekomanie.cz

Scalado Remove: nový rozměr focení [video]

Obyčejné fotky už nikoho neuchvátí, proto tu dnes máme aplikace, které přidávají efekty, jiné se naopak zaměřují na čisté fotografie a další umí panoramatické fotky. Kdokoliv si může najít vlastní styl. Nyní se objevuje zatím jen ukázka softwaru pro mobily, díky kterému se nemusíte starat o rozmazané  pohyblivé objekty na pozadí.

Představte si, že chcete fotit u nějaké památky, ale pokaždé se vám na fotce objeví rozmazaní lidé, kteří procházeli kolem. Nový software od firmy Scalado to dokáže napravit, vymaže pohyblivé objekty z fotografie, a tak vám zůstane čistý snímek bez rušivých rozmazaných lidí. Aplikace se jmenuje Remove a mohla by být dostupná na trhu již letos. Nyní se můžete podívat na krátké video, kde vám představí její základní a celkem novátorská funkce.

Aplikace zřejmě pořizuje několik snímků (min. 2) a následně porovná, co se změnilo. Poté identifikuje pohyblivé objekty, které nabídne ke smazání. K představení této aplikace dochází na mobilním telefonu od HTC, takže můžeme předpokládat, že bude dostupná prvně pro systém Android. Více budeme vědět po veletrhu MWC 2012 v Barceloně.

Zdroj: scalado.com

Exit mobile version