Dotekomanie.cz

Nová verze Google Dokumentů funguje i offline

Před několika minutami Google uvolnil aktualizaci pro svoji službu pro sdílení dokumentů. Tato nová verze dokáže číst dokumenty i offline, vše funguje velice podobně jako u služby Google music.

I zde si můžete u každého dokumentu navolit, zda má být dostupný i offline. Pokud tak u nějakého dokumentu učiníte, stáhne se do paměti smartphonu určený dokument a nadále ho bude možné prohlížet i bez datového připojení. Dále můžete na dokumentu pracovat a vše se opět sesynchronizuje při dostupném datovém připojení. Tato funkce je velice praktická a mohla by přilákat více uživatelů, kteří preferují operační systém Android.

Právě pro ten totiž zatím existuje jediná nativní aplikace přímo od Googlu. Tuto novou možnost ocení hlavně uživatelé, kteří nevlastní žádný datový balíček a na internet se připojují pouze skrze wifi hot-spoty.  Dále se aplikace dočkala opravy malých bugů. Aplikaci si můžete aktualizovat skrze Android market, je dostupná jak pro smartphony, tak pro tablety. Není třeba s aktualizací otálet.

Stahovat můžete skrze tento QR kód

Exit mobile version