Dotekomanie.cz

Google Latitude s herním prvkem [foto]

V nedávné době byla aktualizována aplikace Google Maps na verzi 6.3.0 a přinesla hlavně novinky pro samotný Latitude. Jak se zdá, tak ne všechny novinky jsou zveřejněny a Google v tichosti spouští celkem zásadní novou funkcionalitu. Latitude získává Leaderboards (žebříčky) a jedná se o příjemný herní prvek, který bude konkurovat přímo Foursquare.

Zatím můžeme pouze spekulovat, proč tato novinka nebyla oficiálně oznámena, ale třeba není hotová nebo si Google chce tuto funkci v tichosti otestovat. Zatím netušíme, jak tuto novou funkci otestovat nebo aktivovat, ale je možné, že se aktivuje po sekvencích nebo po zemích. Zatím víme, že přináší i úrovně jednotlivých uživatelů jako je třeba návštěvník, pravidelný, VIP a Guru. Samozřejmě máme pro vás screenshoty z této novinky.

Pokud se vám podaří najít tuto novou funkci nebo se vám aktivuje, tak nás prosím kontaktujte nebo napište komentář a podělte se s námi o vaše zkušenosti.

Zdroj: androidworld.nl


Aktualizováno

Naši fanoušci a čtenáři nám oznámili, že tato nová funkce je již k dispozici i u nás a tak jsme ji vyzkoušeli také. Můžeme potvrdit, že v ČR je opravdu novinka k dispozici. Začíná nová éra Latitude?

Exit mobile version