Dotekomanie.cz

Doposud nepředstavený HTC s Ice Cream Sandwich

HTC o svých telefonech se systémem Android 4.0 mlčí, přesto však server Phonearena dostal zajímavý tip, který se podělil i o první fotografie údajného zařízení. Nejedná se o zaručené informace, takže můžeme jen polemizovat, co se pod krytem přístroje ukrývá.


Co na první pohled nepřekvapí, je typický design pro telefony HTC, který není ničím zajímavý a spousta lidí bude spíše tímto krokem zklamána. Svojí specifickým tvarem zadního krytu by mohlo jít o nástupce HTC Droid Incredible 2 nebo uniklý Fireball, o kterém nevíme zhola nic.

Pojďme se podívat na specifikace tohoto přístroje. Telefon bude vybaven dvoujádrovým procesorem Snapdragon o frekvenci 1.2 GHz, který bude moci využívat 1GB operační paměti RAM. Zadní fotoaparát bude fotit v rozlišení 8 MPx a nahrávat FullHD video, také na přední straně je kamera pro videohovory. Pro různé operátory bude dostupný i s LTE, což se nás netýká. Zdroj uvádí, že displej je AMOLED, avšak HTC dosud používalo S-LCD pro novější smartphony. Systém je Android 4.0.1 s již plně hotovým uživatelským rozhraním Sense UI 4.0, které jak je vidět z obrázku, stále dává přednost hardwarovým tlačítkům. Stále jde o prototyp, takže v konečné fázi se může ještě hodně věcí doladit. Jak se vám líbí nebo nelíbí? To je otázka do diskuse…

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version