Dotekomanie.cz

HTC Desire nedostane Perník !

image

Dnes se na facebookových stránkách HTC UK objevila velmi špatná zpráva pro majitelé telefonu HTC Desire, která potvrdila naše slova vypuštěná přibližně před 4 měsíci. HTC Desire nedostane oficiální update na Android 2.3.3 Gingerbread.

Začátkem roku byl v Barceloně představen Desire S a tehdy se již spekulovalo, že se Perníku Desire  nejspíše nedočká. HTC však vydalo zprávu, ve které své fanoušky ujistilo, že se na něj budou moci těšit začátkem prázdnin.

Dnešní zpráva na Facebooku HTC UK však zklamala většinu vlastníků HTC Desire:

,, Our engineering teams have been working hard for the past few months to find a way to bring Gingerbread to the HTC Desire without compromising the HTC Sense experience you’ve come to expect from our phones. However, we’re sorry to announce that we’ve been forced to accept there isn’t enough memory to allow us both to bring Gingerbread and keep the HTC Sense experience on the HTC Desire. We’re sincerely sorry for the disappointment that this news may bring to some of you. ,,

Desire nemá údajně dostatek paměti aby šlapalo zároveň prostředí Sense a Android Gingerbread. HTC se svým fanouškům a především těm, kteří mají tento telefon omlouvají.

Fanoušky může zachránit alespoň neoficiální cesta update na Perník.

Exit mobile version