Dotekomanie.cz

Google Navigace kompletně offline v létě?

Nedávno jsme se konečně dočkali i v ČR a nyní můžeme pohodlně využívat navigaci od společnosti Google, která je zdarma a taky je hlasová. Bohužel vyžaduje především internetové připojení pro svůj chod. Počítalo se i s možností, že během cesty vypadne připojení k internetu a tak navigace si dopředu stáhne kompletní cestu (nacashuje). Toto jsme již mohli vidět na různých videích. Stahování cesty dopředu nebo průběžně je hlavním kamenem úrazu celé navigace, hlavně v ČR.

Konkurence v podobě Nokie je na tom lépe, nabízí offline navigaci. Možná se dočkáme i lepší offline verze Google navigace, mohlo by se jednat o offline verzi pro daný stát například. Tato zpráva o plnohodnotnější offline navigaci vychází z Holandska, kde se spekuluje o tom, že již v létě bude dostupná.

Pokud se jedná o pravdivé údaje, tak nějakou dobu potrvá, než lepší offline verze bude dostupná pro všechny státy. Nebo se bude jednat pouze o menší vylepšení celé aplikace, která si pouze stáhne potřebná data státu nebo daného území.

Exit mobile version