Dotekomanie.cz

Android Gamer VI: lepší zvuk, Full HD a nový mobil

Vítejte u dalšího dílu herního pořadu Android Gamer. Díl s pořadovým číslem 6 přinese vylepšenou kvalitu zvuku, obraz ve vysokém rozlišení Full HD (1080p) a také točení na novém telefonu, který pro tento pořad zapůjčila společnost HTC.

Zaměřili jsme se na hry, jejichž cena se pohybuje kolem 50 korun. Podíváme se tedy na jednu z nejlepších adventur Shadow Guardian, zapotíme své mozkové závity s kuřecím hrdinou Toki Tori a na závěr si zaválčíme v letecké střílečce Armageddon Squadron.

Shadow Guardian

Výrobce: Gameloft

Žánr: Adventury

Dostupnost: Gameloft 50 Kč

Akční adventura Shadow Guardian od Gameloftu se z iPhonu dostala i mezi androidní nadšence. Gameloft se inspiroval slavnými tituly jako jsou Tomb Raider, Indiana Jones nebo konzolovou peckou Uncharted. Hlavním hrdinou hry je Mladý dobrodruh a současný investigativní novinář Jason Call….


Toki Tori

Výrobce: Polarbit

Žánr: Logické hry

Dostupnost: AndroidMarket 51,51 Kč

Kuřecí hrdina jménem Toki Tori se po počítačové verzi a verzi pro mobilní telefony iPhone dostal také na androidní platformu.I když se z počátku může zdát že se jedná o hru určenou především dětskému publiku, opak je pravdou. Ve skutečnosti se totiž jedná o logickou hru plnou zapeklitých hádanek, ve které budete muset zapojit své  mozkové závity…..


Armageddon Squadron

Výrobce: Polarbit

Žánr: Arkády, akční hry, letecký simulátor

Dostupnost: AndroidMarket 51,51 Kč

Pro milovníky leteckých simulátorů a stříleček si vývojáři z Polarbitu připravili androidní arkádovou hru Armageddon Squadron. V této hře se hráči mohou proletět v některých z nejznámějších letadel druhé světové války.  Vyzkoušet si bombardování a odstřelování konvojů a pozemních cílů, bránění spojeneckých jednotek a především sestřelování nepřátelských letounů a stíhaček.

No a příště se můžete těšit na Freewarový speciál, ve kterém se podíváme na pětice her, které jsou ke stažení zcela zdarma.

Exit mobile version