Dotekomanie.cz

W700: čínský androidní elegán může překvapit

Ačkoliv se spousta telefonů vyrábí v Asii, tak málokdy například Čína vyprodukuje něco originálního. Tentokrát se snad blýská na lepší časy a K-Touch W700 působí celkem originálně. Samozřejmě, že můžete na něm nalézt inspiraci z konkurence, ale být originální u dotykových telefonů je dnes velmi obtížné. Na druhou stranu W700 působí jako elegán a to není vše, překvapí i specifikacemi.

Vzhled je jedna věc, ale u tohoto modelu jsou zajímavé i samotné specifikace, za které by se nemusel stydět žádný smartphone. Zřejmě to nejdůležitější na něm je platforma nVidia Tegra 2, která je podporována 512MB RAM. V telefonu najdeme 8GB interní paměti s podporou mikro SD karet. Bohužel Android je verzi 2.2, ale snad se dočká i vyšší verze, hlavně kvůli Tegře.

Displej disponuje úhlopříčkou 3.8 palce s rozlišením 480×800 pixelů. V telefonu dále najdete:

Prozatím je cena stanovena na 535 amerických dolarů (cca 9 191 Kč) a bude dostupný u čínských operátorů. Zřejmě by tento model se stávající verzí Androidu neměl moc velký úspěch v Evropě nebo ve světě. Na druhou stranu W700 můžeme považovat jako pokus najít vlastní design v Číně a vymanit se od nudných kopií.

Exit mobile version