Dotekomanie.cz

Galaxy S 2 nebude jako Galaxy S 2

Nejnovější vlajková loď společnosti Samsung se pomalu blíží i k nám. Již jsme se v minulých článcích zmiňovali o specifikacích Samsungu Galaxy S 2, které jsou nanejvýš velmi dobré. Budete jej moci nalézt pod kódovým označením GT-i9100, tento model je vybavený Super AMOLED Plus displejem a je postaven na procesoru EXYNOS (dvou jádrový).

Na druhé straně bude existovat jeho dvojče pod stejným názvem, ale s kódovým označením GT-9103. Tento model bude vybaven platformou nVidia Tegra 2 (dvou jádrová), ale jak se zdá, tak to nebude jediná změna. Model GT-i9103 zřejmě nebude mít Super AMOLED Plus displej, nahradí jej Super Clear LCD displej. Takže pozor na to, co budete kupovat, hlavně se liší v procesoru a samotném displeji.

Proč takovéto změny? Asi Samsung nemá dostatečnou kapacitu pro výrobu tolika displejů s technologií Super AMOLED Plus  a jak se zdá, tak ani na výrobu potřebného množství procesorů EXYNOS. Ve výsledku se mohou lišit i v ceně, ale zřejmě se zachová dosavadní způsob, jednotlivé typy budou určeny pro různé země.

Exit mobile version