Dotekomanie.cz

HTC přichází s novými telefony (fotky)

V dnešní době můžeme telefony od sebe odlišovat čím dál méně, podobný vzhled je striktně definován dotykovým displejem a tak zůstává méně prostoru pro nějaký design. Samozřejmě se dají odlišovat i podle parametrů, ale i ty se stávají čím dál více podobné. Společnost HTC se i tak snaží po designové stránce odlišit jednotlivé telefony a možná se jí to tentokrát povede, některé vypadají opravdu zajímavě.

Prozatím neznáme žádné technické specifikace, ale na internetu se objevují nové fotografie a rendery nadcházejících verzí a novinek od společnosti HTC. Tentokrát web pocketnow.com uveřejnil některé z nich. Prvním může být HTC Desire příští generace, který vyměnil tlačítka a optický trackpad za kapacitní tlačítka. Navíc se zde objevuje přední kamera pro video hovory.

Další telefony jsou poměrně zajímavé, nejde na nich vidět žádné tlačítko a tak se může spekulovat, jestli jsou pouze skryty a nebo nejsou na telefonu vůbec obsaženy. Objeví se taky pod logem operátora Verizon.

Další telefony jsou určeny zejména pro asijský trh, ale je také možné, že se mohou později objevit i na našem trhu. Zatím nejmenovaný, ale za to určený pro China Telecom.

V následujícím případě se jedná pravděpodobně o HTC A3360 Tianshan s 2.8 palcovým displejem a Androidem 2.2.

Tentokrát z oficiálních čínských stránek HTC zřejmě přichází re-designovaný HTC Wildfire s označením A3380.

A v poslední řadě tu je minimálně předělaný původní HTC Smart, který asi ponese to samé označení doplněné o číslici 2.

Jestli tyto fotografie a rendery jsou skutečné, tak to se dozvíme možná na MWC 2011 v Barceloně už za pár dnů.

Exit mobile version