Dotekomanie.cz

Samsung T369 – určený pro SMS

Ačkoliv dnešní doba se především vyznačuje sociálními sítěmi, stále se najdou lidi, kteří mají SMS horečku. Třeba u nás v ČR se ani nedivím, zatím nenacházím využití všech možností internetu a ani sociálních sítí v mobilu, důvod je jednoduchý, chtěl bych konečně mít přístup na internet přes 3G, ale to je sen každého už několik let. Ale vraťme se k lidem, kteří dokážou lámat rekordy nejen přes svátky.

Samsung T369 by mohl vyhovět nárokům pro psaní SMS. Nejedná se o nijak dobře vybavený mobilní telefon, ale uspokojí nejen cenou, ale i výsuvnou QWERTY klávesnicí. Je evidentní, že vystačí každému, kdo zaplavuje své známé SMS-kami. Samotná výbava by nezaujala jen tak někoho, je spíše podprůměrná, ale telefon je určený hlavně k jedné věci.

Zatím jej dodává pouze T-Mobile a za 80 eur. Především je určený pro lidi, které ještě neoslovila doba Touch displejů a stále chtějí mobilní telefon pro dvě věci, telefonování a SMS (především). Na druhou stranu, bych si možná připlatil a pořídil telefon Vodafone 845, který je dražší o pouhých 1000 Kč.

Exit mobile version