Dotekomanie.cz

Poodkryto: Android 3.0 „Gingerbread“ (aktualizováno)

Milovníci mobilních telefonů s operačním systémem Android očekávají verzi 2.2 pod názvem FroYo. Ale jak je známý Google, tak se jen tak nezastaví. Již nyní se dostávají první informace napovrch o dalším nástupci. Tím dalším je Android 3.0, který ponese název Gingerbread (perník). Společnost Google určitě rozbíhá vývoj na plné obrátky a nám se podařilo získat první hardwarové nároky na zařízení:

Dočkáte se také přepracovaného grafického rozhraní. Ale jak z technických parametrů můžeme vyčíst, tak dost mobilních telefonů nebude schopno uživit „Perník“. Proto se předpokládá, že tato verze bude hlavně určena pro „tablety“, malé netbooky a výkonné mobilní telefony. Ale například telefony jako EVO 4G, všechny Galaxy S varianty nebo novější mobily by mohly fungovat s „Perníkem“. Nechme se překvapit, kde se tento nový systém usídlí.

Aktualizováno: Podle některých informací, již nebudete moci využívat grafické nástavby jako jsou HTC Sense, MotoBlur a další. Na „Perníku“ již nebudou potřeba, díky přepracovanému grafickému prostředí.

Exit mobile version