Dotekomanie.cz

HTC Mondrian a HTC Mozart – první WP 7 zařízení?

Informace o tom, že se u HTC chystají nové telefony, nejsou žádnou novinkou. HTC je jeden z kandidátů na první telefon s Windows Phone 7. Dnes nám vyplavaly na povrch nové informace o dvou zařízení HTC, které by mohly být adepty na toto prvenství. Jedná se o HTC Mondrian a HTC Mozart. ( odkazy Vás přenesou na připravované stránky o zařízeních)

HTC Modrian

U tohoto telefonu již nějakou dobu známe předběžnou výbavu. HTC Modrian bude pohánět procesorem s maximálním taktem až 1,5 GHz, vybavený bude 8 Mpx fotoaparátem a nabídne 16 GB datový prostor. Z nových informací byl potvrzen WVGA displej, který ovšem bude mít velikost kolem 3,7″ a ne 4,3″ jak se očekávalo. Potvrzený je také Windows Phone 7 na palubě. Chybět nebude ani podpora Bluetooth a A2DP. Modrian bude bez hardwarové klávesnice.

Takto nějak by měl vypadat HTC Mondrian

HTC Mozart

Tento hudební virtuoz je daleko tajnější než jeho kolega. V jeho výbavě také nalezneme dotykový WVGA displej o rozlišení 480×800 pixelů, Windows Phone 7 na palubě a podporu Bluetooth. Hardwarovou klávesnici u něj také nečekejme.


Takto nějak by měl vypadat HTC Mozart

Na to zda to skutečně budou první telefony s WP 7, si musíme počkat minimálně do října.

Exit mobile version