RollerCoaster Tycoon – legenda se vrací na Android a iOS

RollerCoaster Tycoon – legenda se vrací na Android a iOS
2016-12-23T15:26:59+02:00
• 23. 12. 2016

Patříte k hráčům, kteří zažili zlaté časy počátků her? Pak vám rozhodně bude povědomé jméno RollerCoaster Tycoon. Tato hra právě přichází na operační systémy Android a iOS, a o co ve hře vlastně jde?

V RollerCoaster Tycoon na vás čeká svět plný kolotočů. Vy se však nebudete vozit, ale budete budovatelem. Celý zábavní park bude pod vaší taktovkou a je jen na vás, jak zvládnete lidi nalákat. Během hry totiž nejde pouze o stavění kolotočů, nutné je správně nastavovat přijatelné ceny na různé atrakce apod.

Správce parku má na starost hlídání ekonomiky, abyste nezkrachovali. Je potřeba manipulovat s počtem údržbářů atrakcí, uklízeček nepořádných návštěvníků a taktéž je rozdělovat na další místa k práci. Při budování si však musíte dávat pozor na bezpečnost a taktéž na terén. Pokud bude krajina kopcovitá, pak je lepší ji upravit na rovinu.

Kdybyste náhodou nevychytali ekonomickou část, pak si můžete půjčit od banky. To je spíše dočasné řešení a pokus o záchranu vašeho zábavního parku, protože úroky jsou neúprosné. Navíc se budete muset postarat i o infrastrukturu v podobě chodníků, přístupových bran a pokladen u každé z atrakcí. Vývojáři hru vydali před Vánocemi, takže neváhejte a vyzkoušejte tuto legendární pecku dřívějších časů.

Pro operační systémy Android a iOS je dostupná za 189 Kč.

logo-app RollerCoaster Tycoon® Classic Atari, Inc. 189,99 Kč ANDROID logo-app RollerCoaster Tycoon® Classic Developer 189 Kč iOS

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat