LG G5 pózovalo před foťákem aktualizováno

LG G5 pózovalo před foťákem [aktualizováno]
2016-02-16T13:18:14+02:00
• 16. 2. 2016
2

Aktualizováno 16. 2.

Stejně jako v případě Samsungu i u LG dochází k únikům kolem nadcházejícího top modelu. Tentokrát se podařilo vyfotit americkou verzi LG G5 a to přímo v Dubaji. Stále je nutné brát informace a fotografie s rezervou, ale dochází k potvrzování dřívějších spekulací.

main main (1) main (2)

Původní článek 6. 2.

LG právě potvrdilo představení nového modelu G5 na veletrhu MWC 2016, konkrétně se na nový top model podíváme již 21. února. Není tak překvapením, že pouhé dva až tři týdny před oficiálním představením se k nám dostávají úniky informací či obrázky nového zařízení. Dnes se tak podíváme na záda telefonu, kde vidíme konkrétně kameru a místo pro čtečku otisku prstů.

gsmarena_004 gsmarena_002 gsmarena_003

Jak si můžeme všimnut, na zádech jsou umístěny čtyři hlavní prvky. Jedná se o duální kameru, o níž mnoho zmínek zatím nebylo, duální přisvětlovací diodu, senzory a čtečku otisku prstů. Při bližším pohledu je vidět, že přisvětlovací diody mají totožnou barvu, LG tak nemusí jít o lepší vykreslení barev, nýbrž o lepší blesk. To je však pouze teorie a možná výrobce chystá překvapení. Pod diodami je umístěn senzor pro laserové automatické zaměřování, což je pro LG typické.

gsmarena_005

Další informace jsou totožné s těmi, co jsme již mohli číst. Tlačítka se přesunula na bok zařízení a na zádech tedy zůstalo jen tlačítko napájení, které by zároveň mělo sloužit i jako čtečka otisku prstů. Pokud máte pochybnosti o vzhledu zařízení, mám pro vás dobrou zprávu. Valná většina prodejců již tento obal má vyrobený a jeho dostupnost se má datovat na 28. březen, tudíž zde je jistá záruka a můžeme očekávat, že design je konečný a víme, na co se můžeme těšit.

Zdroje: gsmarena.com, androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

takhle to nevypadá příliš vábně, realita bude určitě lepší. spíše je vidět, že i LG tápe ohledně konceptu, když zase odstranili ze zad tlačítka, které jsou pro ně dost signifikantní

Proste z toho udelali zase jen dalsi s prilis kulatymi rohy…skoda… Od G3 to jde s designem z kopce…ale aposn zase nema snad tak velkou bradu jako G4. Ale stejne by byly lepsi funkcni klavesy v ni a ne debilne na displayi…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat