Undercity – metro game je nová česká hra

Undercity – metro game je nová česká hra
2015-10-04T11:00:30+02:00
• 4. 10. 2015
1

A máme tady další hru, kde si zahrajete na řidiče metra. Řidičem se lze stát i v hlavním městě Praze. Hra má svůj původ v České republice.

Undercity – metro game vám ukáže, jak být řidičem v metru a efektivně převážet cestující. Za každou jízdu totiž vybíráte jízdné a z takto vydělaných peněz můžete svou soupravu metra vylepšovat. Mezi tyto vylepšení patří větší rychlost metra a lepší brzdy. Zastávky jsou ve hře reálné a lze se tak prohánět po zastávkách Národní třída atd.

unnamed (3)_result unnamed_result

Hra má však i svá úskalí, Během přepravy můžete narazit na sebevrahy, kteří vám cestu překazí. Nástrahami však nejsou jen oni a můžete tak očekávat další překvapení.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Přepravovat cestující můžete v městech Praha, Paříž, Londýn a New York. O přidání dalších měst můžete rozhodnout sami účastí v tomto dotazníku. Stáhnout si Undercity můžete pro operační systém Android zdarma.

logo-app Undercity - metro game JL Apps Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Natsu Wolfox

4. 10. 2015, 19:42

Snaha se cení bohužel trošku zklame to že je to kopie jedne hry co byla ještě na starou Javu J2ME na starých mobilech což nikde není uvedené… a ne není to jen shoda náhod i tam lidi skákali do kolejí a tak… nom..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat