Bude OnePlus 2 větší hit než OnePlus One? Zřejmě ano aktualizováno

Bude OnePlus 2 větší hit než OnePlus One? Zřejmě ano [aktualizováno]
2015-08-10T07:30:13+02:00
• 10. 8. 2015
1

Aktualizováno 10. 8.

Ani ne dva týdny po zveřejnění zprávy, že OnePlus registruje jeden milión rezervací nového top modelu, máme zde další zajímavý milník. V tuto chvíli společnost uvádí na svých stránkách, že číslo přeskočilo hranici 3 miliónů rezervací.

f5d65373-7125-4c92-98c0-29fcb6fef544

Samozřejmě se naskýtá otázka, jestli je to skutečný počet případných zákazníků. Je docela možné, že někteří jednotlivci mají hned několik rezervací. Díky tomu nevíme přesné číslo, kolik je skutečných zájemců.

Mimo tento systém na prodej mobilu skrze pozvánky společnost zkusila přímý prodej. V Číně totiž nedávno došlo k prodeji OnePlus 2 v čínské verzi obchodu OnePlus (rush.oneplus.cn), přičemž ke koupi jste se nemuseli ani registrovat. Celkem bylo prodáno 30 000 modelů za 64 sekund.

e6bb7c0dgw1euqdlml0kej20og17gdlg

Původní článek 31. 7.

Když se na trhu objevila společnost OnePlus se svým modelem One, došlo k menšímu zemětřesení. Výborně vybavený smartphone s dobrou cenou prostě zaujal a kdyby nebylo omezené dostupnosti, zajisté by se společnosti podařilo prodat více zařízení. Poslední zpráva uvádí, že bylo prodáno prvního modelu přibližně 1,5 miliónu kusů.

Nedávno jsme se dočkali představení druhého modelu, který je opět prezentován jako zabiják top modelů. I jeho česká cena je dosti atraktivní, byť na našem trhu najdeme konkurenty v podobě Huawei P8 nebo LG G3 16GB. V neprospěch OnePlus 2 hraje absence NFC a rychlo nabíjení, případně i velký rozměr displeje.

d6723e57-4492-4ffe-b71a-af9529bd4687

I přes tyto kompromisy se zdá, že OnePlus 2 se těší velkému zájmu, jelikož společnost zaznamenala přes 1 000 000 rezervací za pouhých 72 hodin. Toto číslo stále roste, což samozřejmě hraje firmě do karet. Nyní záleží, jestli prodejní systém dá všem těmto zájemcům příležitost si pořídit novinku. Stačí, aby jiná společnost představila zajímavější model a OnePlus přijde o zákazníky, na které se ještě nedostalo.

Zdroje: plus.google.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

zas tak skvělý to teda není

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat