Dotekománie doporučuje #96 – Zamkněte si určité aplikace podle profilu

Dotekománie doporučuje #96 – Zamkněte si určité aplikace podle profilu
2015-06-27T13:49:39+02:00
• 27. 6. 2015

Ve svých mobilních telefonech a tabletech necháváme stále častěji mnoho soukromých informací, o kterých si myslíme, že by se neměly dostat do rukou druhých. Informace jsou často uloženy v aplikacích a dají se zobrazit bez nutnosti zadání hesla. My se dnes podíváme na dobrý projekt jménem HexLock, kde vám bude umožněno aplikace zamykat pomocí určitého seznamu.

unnamed_result

Hexlock je velmi chytrá aplikace umožňující uzamknout aplikace tak, že při pokusu o jejich otevření bude vyžadováno heslo. Takových aplikací je spousta, ale pouze HexLock umožnuje nakonfigurovat si profily, ve kterých si určíte, jaké aplikace budou uzamčeny, to se hodí například v situacích, kdy jste doma a heslo mít nepotřebujete, naopak na párty s kamarády se vám tato funkce bude hodit. Při prvotním otevření vám bude ukázáno v krátkém návodu, jak vše vlastně funguje a jak si aplikace uzamknout včetně vytvoření profilů.

unnamed (1)_result unnamed (5)_result unnamed (6)_result

Prostředí aplikace je velmi podařené a autoři si zaslouží pochvalu, téměř hned si budete jistí, co a jak v aplikaci udělat. Když si uživatel vytvoří profil s určitým heslem, na následující obrazovce bude požádán o to, aby určil, které konkrétní aplikace se mají uzamknout.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Profily si můžete přepínat buďto manuálně, anebo si je nastavit podle toho, k jaké Wi-Fi jste právě připojeni a následně bude docházet ke změně automatické. HexLock je ke stažení zcela zdarma, uvnitř aplikace nalezneme jednu platbu v podobě cca 30 Kč za plnou verzi.

logo-app Hexlock - Lock & Protect Apps Liquidum Limited Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat