Motion Tennis Cast – aplikace, se kterou si zahrajete tenis či zničíte elektroniku

Motion Tennis Cast – aplikace, se kterou si zahrajete tenis či zničíte elektroniku
2015-03-25T06:50:03+02:00
• 25. 3. 2015

Před pár lety byl boom hrát na konzoli s ovladačem v ruce a předstírat sportování před televizí. Samozřejmě se tento trend drží, avšak postupně zaniká. Nová aplikace Motion Tennis Cast vám tedy dovolí si zahrát tenis na vaší televizi, tudíž si nemusíte kupovat drahou konzoli.

dt-lol-obrázek-XD

Samozřejmě nápad je to dobrý, avšak zbývá zde pár otazníků, na které je potřeba se podívat, než začnete horlivě stahovat aplikaci. Ač je aplikace zdarma, obsahuje in-app placení. Podpora je zatím dobrá, avšak chytré hodinky na seznamu nejsou, což není dobré, jak si následně dokážeme. Naopak zde ale máme také dobré zprávy. Aplikaci stačí připojit se přes Miracast, Chromecast či desktopový Chrome a poté už stačí jen hrát.

Nyní zpět k avizovanému tématu. Podpora chytrých hodinek je velmi důležitá. Přeci jen do té doby si budete muset vzít svůj telefon, pokud máte dost odvahy, tak i tablet, a vroucně s ním rychlými pohyby mávat před televizí. Už jste jistě uhodli, co mám na mysli.

Pokud jste si jisti svým stiskem zařízení, je aplikace velmi užitečná. Nicméně nerad bych rozbil 2 zařízení během krátké chvilky. Tudíž se zde hodí pronést přísloví – kdo si počká, ten se dočká. Na videu níže můžete vidět aplikace a její následné používání v akci.

logo-app Motion Tennis Cast Rolocule Games Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat