BlackBerry 10 zažije globální představení

BlackBerry 10 zažije globální představení
2012-12-18T11:15:10+02:00
• 18. 12. 2012

Největší událost se pomalinku blíží a kanadská společnost RIM nám ukáže svůj návrat na trh se smartphony. Celý svět zřejmě upře zrak na nadcházející událost, na které se rozhodne, jestli bude existence mobilů BlackBerry světlá, nebo vše nakonec skončí a budeme se muset rozloučit s tímto dřívějším velikánem.

Musíme si tedy počkat na 30. leden 2013, kdy budou představeny mobily BlackBerry a bude se jednat rovnou o celosvětové představení.  Místa konání jsou New York, Toronto, Londýn, Paříž, Johannesburg a Dubaj. To se aspoň dozvěděla některá média na pozvánce, která jim byla zaslána.

Z těchto informací je jasné, že nechtějí nechat nic náhodě a hodlají udělat tu největší akci, jakou si můžeme představit. Aby vše dopadlo dobře, RIM již nyní rozesílá nové smartphony největším zákazníkům pro testování, aby se seznámili se všemi novinkami. Rozhodně si nemohou dovolit ztratit větší množství zákazníků.

Dokonce se objevila informace vycházející ze studie, že 70 % stávajících zákazníků si chce pořídit nadcházející model. Samozřejmě bude záležet na tom, jak zaujme zákazníky a co všechno nám ukáže 30. ledna. Nyní se již spekuluje o tom, že třeba operátor Vodafone nabídne již v den představení některé modely, které si budete moci ihned koupit. Netušíme, jestli tak budete moci učinit i u nás.Zatím víme pouze o Vodafonu ve Velké Británii. Těšíte se?

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat