Doogee představil model X95 s Androidem 10

Doogee představil model X95 s Androidem 10
2020-04-28T19:24:20+02:00
• 29. 4. 2020

Zdroj: Doogeemall.com

Společnost Doogee oficiálně oznámila model s označením X95 a díky rozumně nastavené prodejní ceně bude dělat velké problémy konkurenci v nejnižších patrech střední třídy. I když čínský výrobce nenasadil žádnou prémiovou výbavu, tak nenároční uživatelé si nepochybně přijdou na své. Dobrou zprávou je přítomnost poslední verze operačního systému Android, která není úplným standardem u podobných zařízení.

Šetřilo se, kde to šlo

Vpředu si našel místo 6,52palcový LCD displej s HD+ rozlišením a chrání jej odolné sklo Gorilla Glass od Corningu. Přední 5megapixelová kamerka ve „Waterdrop“ výřezu zároveň nahrazuje skener otisků prstů při odemykání biometrikou. Uvnitř běží základní čtyřjádrový procesor MT6737 od MediaTeku vedle 2GB operační paměti RAM. Uživatelská data pojme 32GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty.

Celkovou výdrž řídí 4 350mAh článek baterie s technologii rychlého 10W nabíjení. Záda nesou tři senzory fotoaparátu (13 + 2 + 2 MPx) a přisvětlovací LED blesk. Výbavu uzavírá funkce dual-SIM, podpora alespoň LTE sítí či předinstalovaný systém Android 10. Na prodejní pulty právě míří dohromady tři barevné varianty (černá, modrá, zelená) za cenu začínající u 56 eur (tj. cca 1 522 Kč).

X95 2 1227x736x X95 1 1300x970x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat