Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Hot, Nova, Note a A77

Nový projekt (2) 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – Pixel Fold, Moto, Hot, Xperia a další

Huawei Nova 11i

Květnová novinka od Huawei se dostala do českých obchodů za průměrnou cenu 6 499 Kč. Láká hlavně na velmi hlasitou reprodukci hudby a také rychlé nabíjení. Výrobce se chlubí i velmi tenkým rámečkem, byť brada je znatelná.

Specifikace Huawei Nova 11i

Infinix Hot 30

Konkurencí pro výše uvedený model je Infinix Hot 30, který nabízí podobné specifikace, byť s trochu slabším procesorem. Na druhou stranu je zde nejnovější Android a dvojnásobné úložiště. Navíc je cena o více než dva tisíce nižší.

Specifikace Infinix Hot 30

Redmi Note 12

Na českém trhu je k dispozici Redmi Note 12 již nějakou dobu, ale postupně se objevuje v mnoha verzích u dalších obchodů.

Specifikace Redmi Note 12

OPPO A77 5G

Sice A77 5G není novinkou od Oppo, i tak si se značným zpožděním našla cestu na český trh. Mobil láká na 5G podporu, ale rozlišení displeje je poměrně nízké. V této cenové kategorii by se slušelo minimálně Full HD.

Specifikace OPPO A77 5G

Exit mobile version