Dotekomanie.cz

Bezdrátová herní konzole M8 2.4G HD: tisíce retro her „za pusu“ [komerční článek]

M8 Wireless Game Console 2.4G HD

M8 2.4G HD je miniaturní herní konzole vybavená dvěma bezdrátovými ovladači, která vaši televizi okamžitě promění na herní centrum, které nabídne tisíce herních titulů. A nyní je k mání za velmi atraktivní cenu: se slevou 62 %.

M8 Wireless Game Console 2.4G HD

Tato herní konzole přináší pořádnou porci zábavy na dlouhé a dlouhé hodiny hraní: je totiž kompatibilní s více než deseti tisíci různých her z různých platforem (MAME, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS1, Atari2600, Atari7800).
Použitý industriální design má nádech futuristického sci-fi designu, a bude se líbit zejména mladším hráčům.

Zdroj: TOMTOP

Bezdrátové ovladače byly speciálně vyvinuty pro potřeby akčních a arkádových her. Poskytují potřebnou vysokou citlivost pro hraní na vysoké úrovni, a díky neklouzavému designu se skvěle drží.

Zdroj: TOMTOP

Konzole běží na otevřeném linuxovém systému. Použitý hardware zahrnuje procesor GB2, a 256 MB DDR3 SDRAM. Na 128 MB flash disku je nahráno přes 10.000 her, včetně nesmrtelných klasik z Playstation 1 či klasických systémů Atari.

V balení naleznete kromě konzole samotné ještě 2 bezdrátové herní ovladače, USB přijímač, a prodlužovací kabel.

Zdroj: TOMTOP

Velkou výhodou M8 herní konzole je její skvělá přenosnost. Díky své velikosti se snadno vejde do batohu či příručního zavazadla, takže si své oblíbené hry můžete užít i na cestách. Nepotřebujete žádné napájecí kabely, stačí konzoli připojit k běžnému televizoru a zábava může začít.

Zdroj: TOMTOP

Nesmrtelná klasika

Pokud máte rádi klasické hry, a líbí se vám možnost mít své herní centrum pro sebe i přátele pohodlně u sebe, můžete si tuto retro konzoli zakoupit ZDE, a to aktuálně se slevou 62 %, tedy za méně než 600 Kč, a to včetně dopravy.

Exit mobile version