Dotekomanie.cz

Vodafone vrací populární tarif za 327 Kč

volání mobil holka girl smartphone 5900x3933x

Fotka od bruce mars z Unsplash

Minulý rok jsme vás informovali o tarifu, který nabízel za necelých tři sta korun neomezené volání, SMS a nějaká ta data. Mobilní operátor nás informoval, že se tarif vrací a opět bude po omezenou dobu.

Levný tarif?

Najít v dnešní době výhodný a hlavně levný tarif není nikterak jednoduché, zejména když se vše zdražuje. Nejvýhodnější cestou je jít přes speciální nabídky, retenci a případně systémy slev v rámci rodiny a podobně. Ne každý ale má tyto možnosti. Pokud tedy například stále máte předplacenku, tak by se vám mohla zalíbit nabídka od Vodafonu.

Konkrétně se jedná o tarif, který nabízí neomezené volání a neomezené SMS zprávy, přičemž součástí je FUP limit ve výši 1,5 GB. Jde o ten samý tarif jako minule, jen je o 30 Kč dražší. Vodafone jej zařazuje do své nabídky v e-shopu, v prodejnách ho nenajdete. Je určen jen pro nové zákazníky a případně ty, kteří chtějí přejít z předplacené karty na tarif.

Zdroj: Vodafone

Vodafone sice uvádí, že se jedná o limitovanou edici, ale nesdělil nám, do kdy bude nabídka platit. Ukončení nabídky je prý ovlivňováno mnoha faktory. Navíc tento limitovaný tarif nahradí aktuální po dobu akce Tarif Start 3 GB. Sice se jedná z pohledu Vodafonu o akci a příležitost, myslíme si, že by dokázala nalákat více na daleko zajímavější tarif, pokud snížil ceny.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version