Dotekomanie.cz

OPPO představilo bezdrátová sluchátka Enco R2

oppo r2 1328x862x

Zdroj: Oppo

Společnost OPPO, která je známá díky svým chytrým telefonům, dnes na akci v Číně představila své nová bezdrátová sluchátka z řady True Wireless – Enco R2. Sluchátka představila společně s novými telefony řady Reno 10.

Nová bezdrátová sluchátka OPPO Enco R2

Sluchátka vynikají elegantním designem a především pak nabíjecí pouzdro nabízí zajímavý design a dvoubarevnou kombinaci s nádechem zlaté. Sluchátka jsou vybavena 13,4mm dynamickým měničem a membránou s vylepšeným materiálem. Sluchátka jsou také vybavena nezávislým modulem pro zpracování zvuku v Hi-Fi kvalitě. Sluchátka tak podávají velice kvalitní realistický zvukový výkon a prostorový zvuk.

Zdroj: Fonearena

Pro bezdrátový přenos je zde Bluetooth 5.3 pro duální připojení. Nechybí ani dotykové ovládání, které je možné si přizpůsobit. Z pohledu výdrže sluchátka nabídnou až 6 hodin přehrávání na jedno nabití. Nabíjecí pouzdro pak nabídne dalších 25 hodin energie. Pro ty, kdo preferují klid při poslechu a hovorech, je k dispozici funkce potlačení okolního hluku – ANC využívající.

Sluchátka jsou vybavena certifikací IP54, která zajistí jejich proti vodě a prachu. Jak je to s cenou a dostupností? Cena je stanovena na 349 juanů (v přepočtu zhruba 49 dolarů) a oficiální začátek prodeje je stanoven na 1. června.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version