Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Redmi, Oppo, Nord, Galaxy

mobily (1) 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – Realme, OnePlus, Note a další

Redmi A2+

Na březnové novince od Redmi není nejzajímavější nízká cena, specifikace jsou velmi slabé a celkově byste řekli, že se jedná o „tuctovku“. Na druhou stranu se nabízí mobil s čistou verzí systému Android.

Specifikace Redmi A2+

Samsung Galaxy A34 5G

V březnu jsme se také dočkali Galaxy A34 5G, který se již běžně objevuje ve své základní verzi v českých obchodech, ale nově je například dostupná vyšší varianta s větším prostorem pro data.

Specifikace Galaxy A34 5G

Nokia G50 5G

Nokia G50 není novinka, ostatně tento mobil byl představen v roce 2021, ale z nějakého důvodu jej obchody znovu zařazují do nabídky. Na dnešní dobu má slabší specifikace, ale vzhledem k ceně se může jednat o dobrou koupi, zejména když se jedná o 5G mobil.

Specifikace Nokia G50 5G

OPPO Reno 8 Lite

Do českých obchodů zamířil model od Oppo, který láká například na AMOLED displej, rychlejší nabíjení a přímou podporu pro 5G. Bohužel se jedná už o starší model, který má v základu Android 11.

Specifikace OPPO Reno 8 Lite

OnePlus Nord N20 SE

Ani model OnePlus Nord N20 SE není nejnovější, ale původně se prodával jen v Číně. Nyní zavítal do některých obchodů v Česku. I tak za danou cenu se nenabízí příliš dobrá hardwarová výbav.

Specifikace OnePlus Nord N20 SE

Exit mobile version