Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Realme, OnePlus, Note a další

mobily (5) 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – ROG, Redmagic a jeden starší model

Realme C33

Nedávno novinka od Realme se objevila u prvního obchodu, kde má nastavenou cenu na 3 236 Kč. Výbava odpovídá ceně, ale vzhledem k použitému procesoru a displeji si asi moc zájemců nenajde. Navíc je zde použit microUSB konektor.

Specifikace Realme C33

OPPO A53s

Kaufland se začíná trochu více zaměřovat na prodej mobilů, ale mezi nově přidanými produkty se objevují velmi staré kousky. Příkladem je Oppo A53s z roku 2020, což ostatně prodejce přímo zmiňuje. I tak ej cena značně vysoká a jedná se spíše o nevýhodnou nabídku.

Specifikace OPPO A53s

Vivo Y16

Na českém trhu se znovu objevuje model od Viva s relativně nízkou výbavou. Dá se říci, že se dá mobil srovnat s modelem výše, jen má o něco slabší procesor. I tak cena blížící se k hranici pěti tisíců korun je až moc vysoká na takovou výbavu.

Specifikace Vivo Y16

OnePlus Nord CE 3 Lite

Zajímavější nabídka je až u OnePlus Nord CE 3 Lite, kde je cena nastavena pod devět tisíc korun, ale samotná výbava je na tom lépe. Mnohé zaujme 120Hz displej, 108MPx foťák nebo rychlé nabíjení 5000mAh baterie.

Specifikace OnePlus Nord CE 3 Lite

Redmi Note 12S

Relativní novinkou na českém trhu je Redmi Note 12S, který se tak řadí mezi početnou sérii Note této značky. Zde se nabízí dobrý displej, 108MPx foťák a dokonce základní odolnost vůči vodě a prachu.

Specifikace Redmi Note 12S

Realme GT Neo 3

Střední třída je obohacena na českém trhu o model GT Neo 3 od Realme, který se může pochlubit velmi dobrými specifikacemi, kde se vyjímá displej, optická stabilizace obrazu a 80W nabíjení.

Specifikace Realme GT Neo 3

Exit mobile version