Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Pixel, Edge, Nord, P60 Pro

Nový projekt (4) 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – Edge, Poco i Spark

OnePlus Nord CE2 Lite

V Česku se opět objevuje Nord CE 2 Lite z dubna. Zde může mobil zaujmout například 120Hz displejem nebo 64MPx foťákem. Jde ale o mobil střední třídy, takže nelze očekávat zázraky. Výbava je dobrá, ale nemusí zaujmout každého.

Specifikace OnePlus Nord CE 2 Lite

Motorola Edge 40 Pro

Další dubnová novinka se objevuje na českém trhu. Tentokrát jde o nejvybavenější model od Motoroly. I s cenou nad dvacet tisíc korun má velmi dobrou výbavu.

Specifikace Motorola Edge 40 Pro

Google Pixel 7a

Neoficiální cestou se na český trh dostává model Pixel 7a od Googlu. Jeho cena se pohybuje kolem 13 000 Kč, což je k dané výbavě a omezené dostupnosti adekvátní.

Specifikace Google Pixel 7a

Huawei P60 Pro

I Huawei nabízí v Česku svůj vybavený model P60 Pro. Zde je cena již vyšší a stále nemůže nabídnout například 5G podporu. I tak jsou specifikace na velmi dobré úrovni.

Specifikace Huawei P60 Pro

Redmi Note 12 Pro 4G

Redmi představilo model Note 12 Pro i ve verzi 4G a nyní je již dostupný na českém trhu. Cena je nižší a jediný podstatný nedostatek je právě v absenci 5G. Ještě došlo na změnu zadních foťáků.

Specifikace Redmi Note 12 Pro 5G

Exit mobile version