Dotekomanie.cz

Nepromeškejte nabídku skvělého elektrokola Samebike MY-SM26 [komerční článek]

samebike 1280x780x

Elektrokola jsi již dlouhodobě v kurzu. Své zastoupení mají jak segmentu horských kol, tak i v segmentu kol městských. Přinášíme vám možnost získat stylové městské elektrokolo s výraznou slevou v internetovém obchodě Cafago.com.

Kvalitní elektrokolo Samebike za skvělou cenu

Toto elektrokolo je vyrobeno z hliníkové slitiny, díky čemuž je dostatečně pevné, aby uneslo maximální hmotnost uživatele 150 kg. S 350W výkonným bezkomutátorovým motorem je kolo schopno maximální rychlosti 30 km/h, 35-40 km elektrického dojezdu a 70-80 km dojezdu s posilovačem.

Elektrokolo je vybaveno 4 spínací režimy pro různé požadavky na jízdu: Pure Electricity/Pedal Assisted System (PAS)/Man Power Riding/Pushing Mode.

Pro jízdní data je k dispozici cyklopočítač s podsvícením, monitorovacími údaji v reálném čase jako jsou: rychlost jízdy, výkon baterie, ujeté kilometry, nastavení převodového stupně a diagnostika závad.

Elektrokolo je vybaveno baterií s kapacitou 8AH 2 000 mAh, která zajistí dojezd 35-40 km v čistě elektrickém režimu, nebo dojezd 70-80 km s asistencí pohonu.

Pro pohodlnou a komfortní jízdu je k dispozici přední vidlice, která tlumí nárazy. Přední a zadní dvojitý kotoučový brzdový systém s vysoce účinným brzdným efektem zajistí maximální bezpečnost. Ve výbavě nechybí ani super jasný LED světlomet pro bezpečnou jízdu ve tmě.

Specifikace:

Pokud vás elektrokolo Samebike MY-SM26 zaujalo, můžete jej zakoupit ZDE za cenu 763.99 EUR (zhruba 19 439 Kč) včetně daně a dopravy zdarma z Německa.

Exit mobile version