Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – levné, elegantní, se zlatem, i designové

hodinky (1) 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – Garmin, se SIM, se satelitní technologií i velmi levné

Garett Sport Combat RT

Nové hodinky od společnosti Garret vypadají robustně, ale současně zapadají do levné kategorie. Ve své výbavě nabízí budík, běžecké funkce, tréninkové funkce, krokoměr, počítadlo kalorií, monitorování spánku, měření vzdálenosti, monitor srdečního tepu, stopky, časovač, upozornění na SMS a hovory, ovládání hudby, upozornění na aplikace, pořizování fotografií telefonem, funkce vyhledávání telefonu a zařízení, sportovní režimy, monitor nečinnosti, informace o počasí, probuzení displeje pohybem ruky, přizpůsobitelný ciferník a monitor hydratace.

Garett Sport Mode Pro RT

Další model Garret nenabízí tolik funkcí jako model výše, přesto je cena vyšší. Důvodem je použití růžového zlata u samotného řemínku. Samozřejmě se nabízí běžné fitness funkce.

CARNEO Athlete GPS

Jak již název napovídá, u dalších hodinek je integrované GPS, tedy nabízí lepší možnosti měření sportovních aktivit. Navíc je zde kromě měření tepu také sledování okysličení krve. Na jedno nabití vydrží přibližně 5 dní podle používání.

Rubicon RNBE66

S dalšími hodinkami zamíříme do levnější kategorie. I přes nižší cenu je ve výbavě měření tepu i tlaku. Na jedno nabití vydrží při běžném používání přibližně pět dnů.

Canyon SW-86

Levné hodinky nemusí automaticky znamenat nudné hodinky. Model Canyon SW-86 nabízí netradiční design, nízkou cenu, měření tepu, krevního tlaku i okysličení krve. Ve výbavě je také 25 sportovních režimů.

SmartFit Smart XP8 Plus

Hodinky SmartFit Smart XP8 Plus nabízí podobnou výbavu jako model výše. Výrobce se ale chlubí hlavně displejem, který je sice typu IPS, ale má jas 450 nitů. Na jedno nabití mají vydržet až jeden týden.

Wotchi W80GBNL PRO

Dnešní nejlevnější hodinky se jmenují Wotchi W80GBNL PRO. Zde se také nabízí měření tepu, okysličení i krevního tlaku. Mezi sportovními funkcemi jsou: chůze, běh, turistika, cyklistika, basketbal, plavání, badminton, jóga, eliptický trenažér, stolní tenis, švihadlo, veslovací trenažér, rotoped, tenis, baseball, kriket, silový trénink.

Exit mobile version