Dotekomanie.cz

ZTE Axon 40 přichází ve verzi Lite

zte axon 40 lite 5 2872x1196x

Segment střední třídy napěchovaný hromadou zařízení si protentokrát vybrala společnost ZTE, která dnes oficiálně oznámila model s názvem Axon 40 Lite. Cenově dostupný přírůstek sice jako první míří na mobilní trh v Mexiku, ale výrobce nepochybně v nejbližší době více rozšíří dostupnost tohoto čerstvého zástupce. I přes spíše slabší výbavu si můžete najít to své.

Ideál pro nenáročné

Do čela se postavil 6,6palcový IPS LCD panel s Full HD+ rozlišením a klasický „Waterdrop“ výřez obsahuje obyčejnou 8megapixelovou selfie kamerku. Hlavní výkon dodává osmijádrový procesor Unisoc T616 nebo 4GB operační paměť RAM rozšiřitelná až o další 3 GB díky možnosti virtualizace. Uživatelé na vlastní data mají k dispozici 128GB úložiště (UFS 2.2) podporující až 1TB paměťové microSD karty.

Zdroj: ZTEDevices

Dozadu byl nasazen trojitý fotoaparát (50 + 2 + 2 MPx) s LED bleskem a 4 500mAh článek baterie s technologií rychlého 22,5W nabíjení. Uživatelským prostředím doprovází operační systém Android 12. Seznam specifikací uzavírá USB-C port, 3,5mm audio jack či boční skener otisků prstů. Nakonec prodejní pulty u telefonu nabídnou dvě barevné varianty (černá, modrá) za cenu v přepočtu od 4 753 Kč.

Zdroj: ZTEDevices

Zdroje: ztedevices.mx, telcel.com, gizmochina.com

Exit mobile version