Dotekomanie.cz

YouTube Premium získává další benefity: Live Sharing, 1080p HD videa a další

YouTube Premium

Zdroj: Dotekomanie.cz

Několik let YouTube Premium nabízel obsah bez reklam, přehrávání na pozadí (picture-in-picture) a offline stahování videí. Nyní ale YouTube rozšiřuje benefity pro své předplatitele.

YouTube Premium: nové benefity

Díky nové funkci Google Meet Live Sharing mohou uživatelé s operačním systémem Android sledovat videa na YouTube společně. Podobná funkce bude brzy dostupná i pro iOS prostřednictvím aplikace FaceTime s podporou SharePlay. Tuto možnost uživatelé získají v průběhu následujících týdnů.

Pro uživatele iOS přichází další novinka v podobě vylepšené verze videí s vysokým rozlišením 1080p. Podle Googlu tak budou videa ještě ostřejší a jasnější. To zejména ocení fanoušci sportu a lidé, kteří sledují videa s velkými detaily a různými pohyby. Funkce se bude v následujících týdnech postupně rozšiřovat a bude dostupná také na webu. Pro Android je plánováno přidání této funkce v budoucnu.

Zdroj: 9to5Google

Nově si uživatelé YouTube Premium na svých telefonech a tabletech mohou vytvářet i frontu videí, které chtějí sledovat.

Zdroj: 9to5Google

YouTube také rozšiřuje funkci „Pokračovat ve sledování“ na více zařízení. Pokud začnete sledovat video na telefonu a nedokončíte jej, při příštím otevření youtube.com se vám zobrazí v pravém dolním rohu upozornění s možností pokračovat ve sledování. Tato funkce je nyní k dispozici na Androidu, iOS a webu pro přihlášené uživatele s předplatným Premium.

Poslední novinkou je funkce chytrého stahování, která ukládá doporučená videa pro offline přehrávání. Tato funkce se automaticky aktivuje pro uživatele s předplatným Premium.

Zdroj: 9to5google.com

Exit mobile version