Dotekomanie.cz

Motorola finišuje s novinkou Moto G 5G (2023)

Logo Motorola 1842x701x

Zdroj: Motorola

Menší zpoždění začíná nabírat společnost Motorola s novým modelem Moto G 5G, který v případě poslední generace dorazil na konci dubna loňského roku. Veřejnosti se nyní odkrývá nejspíš konečná podoba novinky, přičemž zatím známe jen minimum specifikací. Každopádně telefon bude plnit roli cenově dostupného zástupce ve střední třídě, takže nelze očekávat nějaký nadstandard.

Úlohu splní

Připravované Moto G 5G (2023) by mělo dostat displej s proděravěným otvorem nahoře uprostřed pro selfie kamerku a pod ním výraznější bradu. Zadní strana přijde o jeden objektiv, takže budoucí majitelé využijí pouze dva fotoaparáty, kde hlavní roli si pravděpodobně střihne 48megapixelový snímač.

Zdroj: GSMArena

Vespod nepřehlédnete vstup pro USB-C kabel, průduchy reproduktoru nebo klasický 3,5mm jack na připojení kabelových sluchátek. Samozřejmostí je LED blesk a boční skener otisků prstů. Výrobce do prodeje určitě uvolní dva barevné varianty (modrá, stříbrná) za cenu okolo 8 500 Kč, což zní docela odvážně vzhledem k jeho zaměření.

Nakonec pokud budeme vycházet z generace 2022, tak tentokrát můžeme aspoň vyhlížet novější procesor od MediaTeku, o něco rychlejší technologii u nabíjení a od prvního spuštění snad i systém Android 13 pod vlastním rozhraním My UX.

Zdroj: GSMArena

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com, gizmochina.com

Exit mobile version