Dotekomanie.cz

Honor X50i je novinka se 100MPx foťákem

Honor X50i 1305x830x

Honor X50i; Zdroj: Honor

Společnost Honor se nedávno pochlubila dostupností prvního tabletu na českém trhu. Nejedná se o nějakou novinku, jelikož byl prvně uveden na čínský trh v minulém roce, ale zřejmě u následujících modelů si firma trochu pospíší. Mezitím představuje na domácím trhu smartphone Honor X50i.

Tablet Honor Pad 8 přichází do Česka [aktualizováno]

Honor X50i

Už na první pohled jde vidět, že si Honor nechal více záležet na designu, což jde vidět hodně u provedení foto modulu. Kromě toho ani přední strana nevypadá špatně s tenkými rámečky kolem displeje, jen ta brada je trochu větší. Není se ale čemu divit, když mobil zapadá do střední třídy a má navíc LCD displej. I tak nevypadá špatně.

Honor X50i; Zdroj: Honor

Co se týče výbavy, tak se o výkon stará novinka Dimensity 6020 od Mediateku a energii poskytuje baterie s kapacitou 4500 mAh. U ní je netradiční podpora 35W technologie nabíjení. Možná se tak Honor posouvá v této třídě z běžných 22,5 W na rychlejší, což by se mohlo stát standardem.

Honor X50i; Zdroj: Honor

Zadní strana má sice dva dominantní foťáky, ale jen hlavní může zaujmout 100MPx rozlišení. Sekundární snímač je zde spíše jen navíc, jelikož poskytuje 2MPx rozlišení a je určen pro hloubku ostrosti, takže ho nikdy naplno nevyužijete. Honor X50i přichází rovnou s 256GB úložištěm, což je potěšující. Cena za základní model s 8 GB RAM je nastavena na 1499 juanů. U nás by se tak mohl objevit s cenou 6 100 Kč.

Specifikace

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version