Dotekomanie.cz

Uniká Moto Edge 40 Pro na rednerech [aktualizováno]

Moto X40 1680x984x

Moto X40; Zdroj: Motorola

Aktualizováno 12. 3.

Evan Blass zveřejnil tiskové rendery nadcházející novinky Moto Edge 40 Pro. Díky ním se dozvídáme, že hlavní foťák bude mít 50MPx rozlišení. Kromě toho také zveřejnil, že displej bude mít 165Hz obnovovací frekvenci. V podstatě se tak potvrzuje, že se bude jednat o přejmenovaný model Moto X40.

Zdroj: Evan Blass

Původní článek 31. 1.

Motorola nedávno představila celou sérii nových modelů Moto G a také jeden Moto E. Netrpělivě ale očekáváme ještě jeden přírůstek v podobě Moto Edge 40 Pro. O tomto smartphonu se spekuluje již nějakou dobu, ale zřejmě máme samotné uvedení nadosah.

Moto Edge 40 Pro

Současné spekulace zmiňují, že by Motorola měla představit novinku Moto Edge 40 Pro již v únoru v rámci veletrhu MWC, ale je možné, že se tak stane kdykoliv v dohledné době. Pokud jste zběhlejší v mobilních telefonech a sledujete nejen evropský trh, možná vám bude mobil na uniklých obrázcích velmi povědomý.

Ve skutečnosti se má jednat o Moto X40 z prosince minulého roku. Ten je ale určen jen pro čínských trh a u nás by se měl objevit pod označením Moto Edge 40 Pro. Zatím nevíme, jestli bude k dispozici ještě základní verze Moto Edge 40, ale na to si budeme muset počkat. V tuto chvíli se ale také mluví o variantě, která bude dostupná na evropském trhu.

Motorola si údajně nachystala verzi s 12 GB operační paměti a 256GB úložištěm. Dokonce je součástí spekulací i cena. Případný zájemce by si měl nachystat 850 eur, tedy přibližně v přepočtu 20 300 Kč, což je velmi zajímavá suma na takto vybavený model.

Specifikace Moto X40/Moto Edge 40 Pro

Zdroje: appuals.com, androidheadlines.com, twitter.com

Exit mobile version