Tesco Mobile zavádí 5G a mění ceny datových balíčků

Tesco Mobile zavádí 5G a mění ceny datových balíčků
2023-03-28T13:30:49+02:00
• 28. 3. 2023

Zdroj: ČEZ

V druhé polovině minulého roku se virtuální operátor SAZKAmobil pochlubil spuštěním 5G, respektive došlo k aktivaci pro jeho klienty, díky čemuž mohou využívat vyšší rychlosti a také vyšší propustnost sítě. Nyní přichází další, tentokrát Tesco Mobile.

Nejen 5G

Tesco Mobile je společným úsilím operátora O2 Czech Republic a Tesco Stores ČR. Až nyní ale klienti virtuála mají možnost využívat výhody 5G, tedy mobilní sítě páté generace.

„Tesco Mobile má za sebou dvě silné značky a díky jejich spolupráci umíme přinést pro naše zákazníky nejmodernější 5G síť O2 a zároveň výhodné ceny pro členy věrnostního klubu Tesco Clubcard. Provázání s programem Clubcard plánujeme do budoucna ještě více prohlubovat,“ říká Lada Franková, marketingová manažerka Tesco Mobile.

Sice se nabízí 5G, ale není zde neomezená rychlost, i tak je velmi slušná. Pro stahování bude možné využít až 150 Mbps a pro nahrávání je limit stanoven na 50 Mbps. Navýšení rychlosti a zpřístupnění nové technologie by bylo bezvýznamné bez patřičné úpravy datových balíčků. Balíček Mini od března nabízí 2 GB za 199 Kč, Maxi pak 10 GB za 299 Kč. Největší balíček Extra s 20 GB pak přijde na 499 Kč. Jen balíček Na dosah neprojde změnou.

KV Tesco Mobile 1392x840x

Zdroj: Tesco Mobile

Sice se jedná o dobrý posun, ale samotné ceny jsou stále vysoké, i na evropské poměry. Zde ale nelze vinit Tesco Mobile. Cenu by musel snížit hlavně operátor, pod kterým virtuál funguje.

Operátor dále pokračuje v odměnách za dobití kreditu. Při každém dobití alespoň za 300 Kč získají zákazníci zdarma neomezené volání a SMS do Tesco Mobile a do ostatních sítí pak volání za 1,5 Kč/min. a SMS za 1 Kč na 30 dní. Uživatelé SIM karet 2x více kreditu pak ke každému dobití dostanou 100 % bonusového kreditu navíc.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat