Dotekomanie.cz

Snapchat dále vylepšuje aplikaci z pohledu rodičovské kontroly

snapchat 5184x3456x

Fotka od Thought Catalog z Unsplash

Společnost Snap v loňském roce představila vylepšení své aplikace, které přineslo nové rodinné centrum. To mělo přinést nástroje pro rodiče, aby mohli lépe kontrolovat čas trávený v aplikaci jejich ratolestmi.

Rodičovská kontrola v aplikaci Snapchat

V těchto dnech do aplikace Snapchat přichází další vylepšení, které má rodičům přinést ještě lepší nástroje pro kontrolu svých dětí. Jedním takovým je kontrola obsahu, která rodičům umožní omezovat obsah, který mohou děti v aplikaci sledovat. Je to tak trochu s podivem, že tato možnost nebyla součástí rodičovské kontroly již na začátku, ale je jistě potěšující, že dorazila.

Zdroj: Snapchat

Nové možnosti rodičům umožní lépe kontrolovat obsah v aplikaci a filtrovat obsah od určitých tvůrců o kterých se domnívají, že je jejich obsah pro děti nevhodný. Zásady používaní v aplikaci Snapchat znesnadňují virálně šířit obsah, který ještě nebyl dostatečně přezkoumám a zkontrolován. To lépe brání šíření nevhodného obsahu. Takto mají ale další nástroj v ruce sami rodiče, kteří mají možnost mít obsah zobrazovaný dětem lépe pod kontrolou.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version