Dotekomanie.cz

OnePlus Ace 2V je upravená verze měsíc starého smartphonu

images battery feeling 1 95jpg 1312x852x

Zdroj: OnePlus

V únoru byl uveden smartphone OnePlus Ace 2, který má ještě jedno označení. Na některých trzích bude dostupný pod názvem OnePlus 11R. Záhy na to se začalo spekulovat modifikovaném modelu. Dnes byl představen a dostal označení OnePlus Ace 2V. Zatím nevíme, kdy a jestli se dostane mimo domovskou zemi, případně pod jakým označením.

Jen modifikovaná verze

OnePlus Ace 2V vychází z první verze OnePlus Ace 2, ale jsou zde určité odlišnosti. Na první pohled byste asi oba mobily od sebe nerozeznali, byť dnešní novinka je o něco menší a má trochu odlišné rozměry. Hlavní změna proběhla v případě procesoru. Místo Snapdragonu byl použit Dimensity 9000 od Mediateku.

Zdroj: OnePlus

Druhá obměna se odehrála na zadní straně, konkrétně u hlavního senzoru. Místo 50MPx foťáku je umístěn 64MPx, který si zachoval optickou stabilizaci obrazu. Poslední změna je u rychlosti nabíjení. Došlo snížení o 20W, i tak se může OnePlus Ace 2V chlubit 80W technologií.

Novinka má nastavenou cenu za základní model na 2 299 juanů, což je v přepočtu přibližně 7 300 Kč. Pakliže se objeví pod nějakým jiným označením na evropském trhu, mohla by cena začínat na 9 500 Kč. Vzhledem ke specifikacím by se nejednalo o nějak špatnou částku.

Specifikace

Exit mobile version