Dotekomanie.cz

Huawei P60 Art je překvapení navíc, nabízí nejlepší výbavu

huawei p60 art kv@2x 3680x1600x

Huawei P60 Art; Zdroj: Huawei

Huawei dnes představil mnoho novinek, a většina se chlubí obousměrnou satelitní komunikací, dokonce i hodinky. Firma si ale nachystala ještě jedno překvapení. Je poměrně běžné, že výrobci nabízí navíc zařízení s ještě lepší výbavou, přičemž dostávají přívlastky jako Pro Plus, Ultra, Ultimate, Max Pro a podobně. Huawei ale nakonec zvolilo netradiční označení Huawei P60 Art.

Hlavně design

Jméno Huawei P60 Art v podstatě definuje, o co zde jde nejvíce. Hned na obrázku je patrné, že se tento mobil liší zadní stranou, která má jinak provedený samotný fotomodul. Huawei mluví o souladu prvků, zejména se pak odkazuje na ostrov, moře, srdce a duši. Po designové stránce se jedná o trochu nápaditý design, ale něco podobného lze na trhu najít, například u Motoroly.

Huawei P60 Art; Zdroj: Huawei

Co se týče specifikací, tak je zde základem Huawei P60 Pro, ale došlo na jednu změnu. Ultra širokoúhlý snímač dostal 40MPx rozlišení. Jinak se zde nabízí proměnlivá clona, vylepšený zoom, i pro noční snímání, a podobně. Je zde ještě jedna modifikace, ale ta se týká velikostí úložišť. Základní model rovnou začíná na 512 GB, přičemž ten vyšší nabízí 1 TB.

Tomu samozřejmě odpovídá i samotná cena. Huawei P60 Art začíná na 8 988 juanech, což je v přepočtu přibližně na 28 600 Kč bez daně. Pakliže novinka zamíří na český trh, můžeme předpokládat, že se cena bude pohybovat kolem 37 100 Kč.

Specifikace Huawei P60 Art

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version