Dotekomanie.cz

Huawei ještě představil FreeBuds Pro 2+, umí měřit tep i teplotu

FreeBuds Pro 2 1280x720x

FreeBuds Pro 2+; Zdroj: Huawei

V poslední době jde vidět poměrně široký rozmach bezdrátových sluchátek. Výrobci se zejména zaměřují na lepší kvalitu zvuku a aktivní potlačení hluku, ale Huawei chce nabídnout něco víc s modelem FreeBuds Pro 2+.

FreeBuds Pro 2+

Než se dostaneme ke specifikacím sluchátek kolem samotného zvuku, tak je dobré zmínit, že FreeBuds Pro 2+ disponují senzory pro měření tepové frekvence, a dokonce i samotné tělesné teploty. Co se týče teploty těla, tak jsou zde rovnou tři senzory. Díky datům z nich lze lépe zpracovat data. Měření tepové frekvence je k dispozici i ve variantě s vysokou přesností, přičemž je podporováno nepřetržité měření.

FreeBuds Pro 2+; Zdroj: Huawei

Co se týče samotného zvuku, jak je podporována technologie aktivního potlačení okolních ruchů, až 47 dB. Dokonce je zde i podpora pro prostorové podání zvuku. K dispozici je 11mm reproduktor a ještě jeden mikropanelový výškový. Sluchátka podporují LDHC a mají Hi-Res certifikaci.

FreeBuds Pro 2+; Zdroj: Huawei

O nabíjení se stará USB C, ale jde využít i bezdrátovou technologii o výkonu 2 W. S aktivním potlačením hluku vydrží přehrávat hudbu 3,7 hodiny, bez této funkce pak 5,8 hodiny. Celkově s krabičkou jde docílit na 27 hodin poslechu hudby, případně 17 hodin. O konektivitu se stará technologie Bluetooth 5.2. FreeBuds Pro 2+ mají certifikaci IP54. Cena byla nastavena na 1499 juanů (cca 4800 Kč). Česká cena by se mohla pohybovat kolem 6 200 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version