Garmin představil běžecké hodinky Forerunner 265 a Forerunner 265S

Garmin představil běžecké hodinky Forerunner 265 a Forerunner 265S
2023-03-03T09:40:08+02:00
• 3. 3. 2023

Zdroj: Garmin

Společnost Garmin se činí a po uvedení hodinek Vívomove Trend zde máme další dvě novinky, tentokrát Forerunner 265 a Forerunner 265S, které zaměřuje zejména na příznivce běhání. Tomu samozřejmě odpovídají i samotné funkce a výbava.

Forerunner 265

V případě produktů společnosti Garmin nejde jen o hardware, ale především o software a funkce. U nových modelů Forerunner 265 a Forerunner 265S se chlubí funkcí ranní zpráva, která poskytuje informace o kvalitě spánku a také informace o tréninkovém plánu. Součástí jsou i další data, například o počasí atd. Hodinky se také snaží napomoci ve vytvoření tréninkového plánu, stejně jako nabídnou doporučené denní aktivity. Samozřejmě v hodinkách najdete komplexní statistiky, i souhrnné hlášení.

Co se týče samotného hardwaru, tak základem je zde AMOLED displej s rozlišením 360 x 360 pixelů a o ochranu se stará sklo Corning Gorilla Glass 3. Hlavní materiál použitý pro konstrukci hodinek je polymer vyztužený vlákny. Odolnost vůči vodě je samozřejmostí a také poziční systémy GPS, Glonass, Galileo s podporou duálních frekvencí. Měření tepu a okysličení je také součástí funkcí.

cf xl 967x967x cf xl 1 967x967x cf xl 2 967x967x

Zdroj: Garmin

Vnitřní úložiště je o velikosti 8 GB a o nabíjení se stará běžná kabelová nabíječka. Hodinky mají ve specifikacích uvedenou výdrž 15 dnů na jedno nabití, ale jen v základním režimu. Při využití jen GPS se doba zkracuje na 24 hodin, při využití se všemi pozičními systému je pak doba 15 hodin. Pakliže si k tomu přidáte ještě poslech hudby, doba se zkrátí na 6 hodin. S hodinkami jde také platit pomocí služby Garmin Pay.

Základní model Forerunner 265 je ve velikosti 46mm a přijde na 11 990 Kč. Za stejnou cenu můžete mít 42mm model Forerunner 265S. Již nyní jsou hodinky dostupné na českém trhu, hlavně na stránkách výrobce, přičemž doba dodání je uvedena na 2 až 3 týdny.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat