Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – sportovní, velmi levné, i absolutní novinka

hodinky 18 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – špionážní, luxusnější, s Wear OS

Wotchi W5LBK

Nové hodinky lákají na cenu kolem tisíce korun, za což se nabízí například měření tepu, tlaku i okysličení krve. Běžná výdrž se má pohybovat kolem šesti dnů a jsou samozřejmě podporovány nejrůznější sportovní režimy.

Smoot H80 Pro

Další model také láká na nižší cenu, ale zde jde tak trochu i o design. Jde o takový hybrid mezi náramkem a hodinkami. Jsou k dispozici v mnoha verzích a nabízí monitorování tepové frekvence a tlaku, saturace kyslíku v krvi. K dispozici je něco málo přes 20 sportovních režimů a mají vydržet až 30 dnů na jedno nabití, ale jde asi o úsporný režim.

Xiaomi Mibro C2

Na trhu jsou k dispozici i velmi levné hodinky Xiaomi Mibro C2. Taktéž nabízí přes dvacet sportovních režimů a na jedno nabití vydrží týden. Poradí si s měřením tepu a okysličení krve.

Garmin Fenix 7S Pro

Náš systémem zaznamenal i dostupnost hodinek Garmin Fenix 7S Pro. Ty již spadají do vyšší ligy, čemuž odpovídají sportovní funkce, konstrukce, použité materiály a i možnost placení v obchodech přes Garmin Pay.

Polar Vantage V2

Také se objevuje model Polar Vantage V2. Ten je sice starší a má vyšší cenu, ale je zejména určen pro pravé milovníky sportování. Nechybí například GPS.

Xiaomi Watch S1 Pro GL

Postupně se rozšiřuje i dostupnost Watch S1 Pro, prémiového modelu od Xiaomi. Tomu odpovídá i samotná cena. Funkcí je mnoho a hlavně výdrž na jedno nabití se pohybuje kolem dvou týdnů.

Garmin Forerunner 965

Také jsme se dočkali absolutní novinky Garmin Forerunner 965, které jsou určeny hlavně pro milovníky sportování, a to i díky podpoře široké škály pozičních systémů. Navíc na jedno nabití vydrží až 23 dnů.

Exit mobile version