Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – levné, dětské, pro dámy, i s LTE

hodinky 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – sportovní, velmi levné, i absolutní novinka

Garett Women Veronica

Kategorie levnějších hodinek se rozrostla o model od společnosti Garret. Ten nabízí měření tepu, okysličení krve, tlaku a samozřejmě nechybí sportovní funkce a možnost monitorování spánku. Jsou vybaveny AMOLED displejem a na jedno nabití vydrží týden.

Lige BW018

Další hodinky jsou určeny spíše pro pány. Na jedno nabití mají zvládnout až deset dnů, mají osm přednastavených sportovních režimů a poradí si s měřením tepu a okysličení krve. Hodinky mají i mikrofon a reproduktor pro možnost volání skrze mobilní telefon.

SPELIO SPL003BT

Další hodiny jsou spíše pro dámy. Nízká cena se odráží na použitých materiálech, ale je zde měření tepu, tlaku i okysličení. Na jedno nabití mají zvládnout až sedm dnů.

Madvell Pulsar

Hodinky Madvell Pulsar jsou v top 30 prodávaných produktů na Heurece. Zde se nabízí měření kroků, kalorií, tepu, tlaku, saturace kyslíku i EKG. Mají k dispozici 300 animovaných ciferníků a mimo to je lze využít i pro volání s využitím mobilního telefonu.

VECTOR VCTR-32-05NB

Do ještě nižší cenové kategorie míří VECTOR VCTR-32-05NB, kde je ještě méně funkcí, i tak nabízí základní fitness možnosti, měření tepu i spánku. Nechybí odolnost vůči vodě.

Carneo GuardKid+ mini

Kategorie dětských hodinek se rozrostla o model nabízející i kameru pro video hovory. Jsou podporované mobilní sítě, rodičovské funkce i SOS tlačítko. Na jedno nabití vydrží 48 hodin.

Smoot FA56

Zatímco většina dětský hodinek vypadá jako hračka, tak model Smoot FA56 je trochu subtilnější. I tak se nabízí podpora pro LTE, GPS a součástí jsou rodičovské funkce. Dokonce mají kameru na boku.

CANYON SW-61

Výdrž 6 dnů a možnost měření tepu, tlaku i okysličení krve, takové jsou hodinky CANYON SW-61, které jsou určeny spíše pro dámy. Mají k dispozici 25 sportovních režimů a chlubí se AMOLED displejem.

Exit mobile version