Dotekomanie.cz

Získejte Wi-Fi router Honor 3 za výhodnou cenu [komerční článek]

honor3 1261x769x

V dnešní výhodné nabídce můžete získat kvalitní Wi-Fi router, který se bude hodit nejen do vaší domácnosti. Tento router nyní můžete zakoupit ve slevové akci v obchodě Cafago.com.

Router Honor 3 za zvýhodněnou cenu

Tento router nabízí vše, co by měl moderní router nabídnout. Nechybí mu technologie Wi-Fi 6 (802.11ax), která ve srovnání s předchozí generací Wi-Fi 5 přináší větší šířku pásma, vyšší rychlost a také umožňuje připojit ještě více zařízení najednou a nabídne rovněž nižší latenci, tedy zpoždění.

Router je vybaven dvoujádrovým 1,2 GHz procesorem. Router je dále vybaven 4 vysoce výkonnými anténami, které zajistí lepší šíření signálu a lepší pokrytí signálem.

Technologie OFDMA pro připojení více zařízení (Wi-Fi 6 Tech) umožní odesílat data na více zařízení současně. (max. 4 zařízení na 2,4GHz, max. 16 zařízení na 5GHz).

Router je rovněž vybaven rodičovskou kontrolou, která umožní nastavit časový limit pro přístup na internet, nebo omezit přístup na konkrétní webové stránky.

Router rovněž disponuje funkcemi pro úsporu energie: podporuje 3 různé režimy napájení: vysoký, střední a nízký, aby vyhovoval potřebám v různé denní době a v různých prostředích.

Wi-Fi časovač umožňuje deaktivovat Wi-Fi během určitých časových období (například po půlnoci nebo když jste v práci), abyste snížili spotřebu energie.

Specifikace:

Pokud vás router Honor 3 zaujal, můžete ho zakoupit ZDE za cenu 38,39 EUR (zhruba 947 Kč) včetně daně a dopravy zdarma.

Exit mobile version