Dotekomanie.cz

Vakuový vysavač Xiaomi Mijia nyní v akci za skvělou cenu [komerční článek]

mijia vakuum 1217x839x

Společnost Xiaomi dodává na trh mnoho kvalitních a chytrých řešení a to nejen na poli mobilních telefonů, ale napříč celým spektrem spotřební elektroniky. Jedním z takových produktů je i skvělý vakuový čistič Xiaomi Mijia.

Vysavač Xiaomi Mijia si při úklidu vaší domácnosti zamilujete

Tento tyčový vysavač se skvěle hodí pro rychlí a účinný úklid vaší domácnosti. Vysavač Xiaomi Mijia přináší vysokou účinnost filtrace, motor se sacím výkonem až 150 AW a baterii s kapacitou 2 500 mAh.

Díky váze, která činní pouhých 3,5 kilogramů se dobře ovládá. Hlavní vysávací jednotku lze oddělit, čímž získáme praktický ruční vysavač, který se skvěla hodí například pro méně dostupné oblasti, pro vysávání pohovky, nebo interiéru vašeho automobilu.

Hlavní sací trubice je vybavena rotačním kartáčem, který snadno sebere z mnoha různých povrchů veškeré nečistoty. Díky dalším přibaleným nástavcům, lze pohodlně čistit všechny možné povrchy a zákoutí. Vysavač lze díky držáku snadno umístit například na zeď.

Specifikace:

Seznam balení:

Pokud vás tento vakuový vysavač zaujal, můžete ho zakoupit ZDE za cenu 191.99 EUR (cca 4 736 Kč) včetně daně a dopravy zdarma z německého skladu.

Exit mobile version