Dotekomanie.cz

Realme GT3 je staronová novinka s 240W nabíjením

Fp bsCcaAAAVGvv 2557x1439x

Realme GT3; Zdroj: Realme

Není to tak dávno, co společnost Realme představila smartphone Realme GT Neo5, přičemž existuje i varianta s 240W nabíjením. Dnes zde máme další novinku označenou jako Realme GT3, ale ve skutečnosti jde spíše jen o nový název.

Realme GT Neo 3 se 150W nabíjením přichází do Česka [aktualizováno]

Realme GT3

Smartphone Realme GT3 se také chlubí 240W nabíjením a v podstatě všechny specifikace jsou totožné s modelem Realme GT Neo5. Nabízí se i relativně stejný design. Rozdíl vidíme akorát v absenci jednoho proužku na zádech. Je zde ale notifikační LED světlo, které dokáže informovat i o nabíjení nebo herním módu, přičemž si majitel může upravit samotnou funkcionalitu.

Z nějakého důvodu se firma ale rozhodla pro změnu názvu pro globální trh. Bude asi zajímavé sledovat budoucí generace. Klidně se můžeme dočkat situace, kdy v Číně bude uveden Realme GT Neo6 a v českých obchodech bude ten samý smartphone veden jako Realme GT4. Nechme se ale překvapit, jak hodlá Realme vést svou strategii v názvech produktů.

Zdroj: Realme

Zatím nevíme, jaká bude konečná cena v Česku. Realme uvedlo, že základní model startuje na 649 dolarech, což je v přepočtu přibližně 14 400 Kč bez daně a dalších poplatků. Teoreticky by se česká cena mohla pohybovat u základního modelu kolem 18 800 Kč, což není špatná suma na takto vybavený mobil.

Specifikace Realme GT 3

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version