Dotekomanie.cz

OnePlus Ace 2 přijde také v Dimensity edici

Zdroj: OnePlus

Společnost OnePlus před pár týdny ukázala zástupce s názvem Ace 2 a nejnovější spekulace částečně poodhalují jeho cenově dostupnější alternativu. Tento mobilní přírůstek by se na domácím trhu mohl jmenovat Ace 2 Dimensity Edition. Avšak zatím zůstává velkou neznámou, kdy zařízení bude veřejnosti oznámeno nebo zda vůbec překročí čínské hranice.

Silný střed

První změnu oproti předloze přinese čipová sada Dimensity 9000 od MediaTeku, která aktuálně patří ke špičce mezi hardwarovými řešeními do telefonu. Hned potom má vzadu čekat nový hlavní objektiv OV64M od Omnivisionu s maximálním rozlišením 64 MPx. Jediným krokem dozadu zatím je pomalejší technologie nabíjení sražená ze 100 W na 80 W.

Zdroj: Gizmochina

Dále se v kuloárech ještě hovoří o 6,7palcovém AMOLED displeji, 16GB operační paměti RAM, 5 000mAh baterii či skleněném těle. Nedávný model Ace 2 byl do obchodů vypuštěn za cenu v přepočtu od 9 000 Kč a pokud OnePlus nabídne Dimensity edici například o tisícovku levněji, tak by možná slušně zamávala s konkurencí.

Nejbližší dny zřejmě rozkryjí další část hádanky, do které přes sociální síť Sina Weibo stihl přispět už i samotný prezident OnePlus – Li Jie.

Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Exit mobile version